Lån penge og få mere luft i budgettet

Giv dig selv og din økonomi et pusterum – tag et kviklån og få råd til lidt ekstra. Måske har du blot brug for lidt ekstra på kontoen en overgang, eller måske kan du ikke længere vente på at blive færdig med at spare op til drømmesofaen eller sommerferien. Julen bliver også sjovere, når man ikke behøver spænde livremmen så langt ind økonomisk.

Friheden til at kunne vælge selv, hvad du bruger dine penge til, handler ikke kun om at få flere penge mellem hænderne, det handler om, at et online lån er uden spørgsmål. Når du låner et beløb online, behøver du ikke have et bestemt køb i tankerne, du har måske blot brug for lidt større økonomisk råderum i en periode.

Slip for at vende hver en øre i dit budget – lån penge og få større frihed i en periode med et online lån. Det hele klares elektronisk, og du behøver ikke redegøre for, hvad pengene skal bruges til. Slap af i julen eller ferietiden med penge nok på kontoen. Giv dig selv lidt luft i budgettet.

Så kan et online lån måske være løsningen for dig. Et kviklån er et lån, der tages online – uden spørgsmål. Det betyder, at du ikke behøver forklare til hvad eller hvorfor, du har brug for et lån. Du bestemmer selv størrelsen på lånet og vælger hvor meget og over hvor lang tid, du kan betale tilbage. Så bliver det ikke nemmere!

Hvordan optager jeg et lån?

Et lån ansøges online. Du skal opfylde nogle få krav, for at låne penge hos moneylender.

Disse 3 krav skal være opfyldt:

  1. Min. alder skal være 18 år
  2. Statsborgerskab skal være dansk
  3. Du må ikke være registeret i RKI

Når du ønsker at optage et kviklån, går du online og finder en låneudbyder. Der findes mange forskellige steder, hvor du kan låne penge online. For at få et godt overblik, kan du besøge en sammenligningsside, hvor du kan se forskellen på de forskellige lån. Når du skal vælge lån, så kig på hvor længe lånet løber og ÅOP.

lån penge

Hvor længe løber lånet?

Tilbagebetalingstiden kaldes ofte også for løbetiden for et lån. Ofte vil et lavere afdrag hver måned betyde, at lånet løber længere. Jo længere tid et lån løber, jo dyrere bliver det for dig i sidste ende. Når du vælger lånebeløbet, kan du ofte selv vælge, hvor meget du kan afdrage med hver måned. Dette afgør lånets løbetid.

Selvom det i længden er dyrere at vælge et lån med lang løbetid, anbefales det, at du ikke vælger et månedligt afdrag, der er højere, end at du med sikkerhed kan klare det. Hvis du misser din betaling, risikerer du, at det bliver ekstra dyrt, eller at du i værste fald bliver registeret som dårlig betaler.

Hvad er ÅOP?

ÅOP er overordnet set den samlede pris for et lån. ÅOP er forkortelse for Årlige Omkostninger i Procent og angiver, hvor meget det koster dig i renter og gebyrer på årsbasis hos Basisbank.