Er du træt af dårligt mobilt bredbånd?

Takket være mobil bredbånd du kan have internet med hvor end du er.

Mobil bredbånd er et meget nemt supplement til kablet internet, som på adskillige aspekter gør livet mere smart. Nogle har det som et smart supplement til fastnet, men andre kun anvender mobil bredbånd.

Mobilbredbånd fungerer over mobilnetværket. Du skal bare være i besiddelse af et almindeligt simkort og en mobiltelefon, tablet eller bærbar computer, og så kan du gå på nettet hvor end du er.Mobilt bredbånd er altså meget let.

Mobilt internet er også ret enkelt, hvis du er meget ude, eller hvis du tit er et andet sted end hjemme. Det kan bl.a. være i din kolonihave, på båden eller ferielejlighed. Med mobil bredbånd kan du komme på internettet hvor end du er og lave alt det, du normalt gør, selvom du ikke har adgang til en fastnetforbindelse; fx arbejde, læse aviser, se dokumentarer og film, lytte til musik og en hel masse andet.

mobilt bredbånd

Der findes flere forskellige måder at få mobilt bredbånd på

4g router. Ved hjælp af en 4G-router er det muligt for alle i familien benytte mobilbredbåndet samtidig. En mobil- router opfanger 4g-forbindelse og virker nærmest på samme måde som en fastnet router. Det er utrolig smart, men også en anelse mere ustabilt. Nogle mobilbredbånd-routere kører på batteri, mens andre er afhængige af tilkobling til strøm. Se hvilke tilbud CBB mobil tilbyder her.

Tablets og telefoner med mobilbredbånd. Du skal kun være i besiddelse af et simkort og en mobiltelefon eller ipad for at surfe på nettet overalt. Ligesom du er vant til fra telefonerne, kan du anskaffe Ipads med simkort. På den måde kan du anvende din tablet til at gå på mobilbredbånd, når du er når du er ude, i feriehuset, på båden eller i kolonihaven.

Dongle. Ved hjælp af et USB-stik med mobilbredbånd kan du uden problemer anvende nettet på computeren. Det eneste du skal er at indsætte din internetdongle i den bærbares USB-stik, og du kan nu bruge mobilt bredbånd.

Fælles for de nævnte løsninger er, at de giver muligheden for at benytte mobilt internet med 4g-dækning. Der eksisterer 4G det meste af landet. I de store byer er dækningen som regel bedst. Her er internetforbindelsen ofte hurtig og stabil, mens det andre steder på langt fra byen kan vise sig at være svært at finde 4g-dækning.

Leder du efter en løsning med mobilt internet i dit feriehus, din kolonihave eller på båden, er det altså en fornuftig idé at researche hvor god mobilt internetdækningen fra de forskellige mobilbredbåndsudbydere er i dit område. Det er særligt essentielt, hvis du befinder dig på landet. Det er nemlig her, 4g dækningen svinger allermest. Når du undersøger markedet kan du sikre, at du får den hurtigste og mest pålidelige mobil bredbånd forbindelse lige præcis der, hvor du holder ferie.