Ønskeskyen.dk er sitet for alle, der ønsker sig noget og gerne vil fortælle andre om ønskerne.

Langt de fleste danskere skriver ønskeseddel, i hvert fald til jul og til fødselsdage. Familien og vennerne vil jo gerne vide, hvad du ønsker dig. Ønskesedlen giver folk mulighed for at vælge mellem ønskerne, både prismæssigt og i forhold til, hvad gavegiverne hver især har bedst forstand på. Så gaven bliver optimal.

Meningen med Ønskeskyen.dk er helt konkret: Hvad ønsker du dig til din fødselsdag? Til jul? Til din konfirmation, til dit bryllup, til dit jubilæum. Placer din ønskeseddel på Ønskeskyen.dk, så familie og venner kan se den.

Undgå misforståelser og dubletter

Alligevel kender vi alle dette med, at et ønske er blevet misforstået, at størrelsen, farven, mærket ikke lige var det rigtige. Og vi kender også alle sammen situationen – både som giver og som modtager – at der kommer flere gaver af samme slags. Både farmor og mormor havde købt et eksemplar af den rosa bluse.

Indsæt link til gaven

Alt dette kan undgås ved at benytte Ønskeskyen.dk. Ved at lægge din ønskeseddel her kan dine nærmeste se præcis, hvad det er, du ønsker dig. For du indsætter simpelthen et link til gaven, eller i hvert fald et foto, og du specificerer størrelse, farve, mærke og så videre. På den måde undgås misforståelser.

Gavekøb koordineres

Samtidig er systemet så smart på Ønskeskyen, at de rare mennesker, der gerne vil give dig nogle gaver, kan koordinere gavekøbene, så der netop ikke optræder dubletter. Hver gavegiver reserverer en gave, og de andre givere kan se dette. Men du kan selvfølgelig ikke selv se det. Det skal være en hemmelighed.

Opret dig som bruger

Når du har oprettet dig som bruger på Ønskeskyen.dk, kan du oprette forskellige kategorier, eller lister, for dine ønsker til særlige lejligheder – jul, fødselsdag og så videre. Og du kan samtidig bestemme hvilke af dine nærmeste, der skal kunne se hvilke ønsker. Altså kan du for eksempel sige, at til min fødselsdag ønsker jeg mig disse ting af mine venner. Mens jeg ønsker mig dette her af min familie.

Præcise gavekøb

Systemet i Ønskeskyen gør, at gavekøb bliver mere præcist. Hvis du indsætter linket til gaven, fremgår alle oplysninger jo, inklusive prisen. Du kan selvfølgelig også ønske dig noget, du ikke har set på nettet, og her må du så bare forsøge at være så konkret som mulig, når du beskriver ønsket. Gerne med et foto.

Download app

Ønskeskyen.dk er tilgængelig på flere platforme. Du kan downloade deres app, så du har Ønskeskyen ved hånden også på din mobil eller tablet. Det hele er nemt at bruge, og du får god instruktion på sitet, også i videoer, hvis du har brug for det. Ønskeskyen.dk har allerede over 1 million danske brugere.

Tilpas efter dine ønsker

Ønskeskyen er let at hitte rede i, og du kan indrette det hele temmelig meget efter din egen smag. Hvis du skulle løbe tør for gaveideer, har Ønskeskyen naturligvis også et link til ‘Inspiration’, hvor du kan surfe mellem alt muligt, fra ‘Vinterønsker til ham’ til ‘Forårsønsker hos Imerco‘. Du løber ikke tør for ideer.

Ønskeskyen.dk er gratis at bruge

Det koster ikke noget at bruge Ønskeskyen. Men du skal acceptere deres betingelser, som blandt andet er, at Ønskeskyen får kommission fra nogle af de leverandører, som du ønsker dig gaver fra – og indsætter link til. Og du skal være fyldt 16 år for at bruge Ønskeskyen, er du yngre, skal dine forældre give samtykke.