Spiller du CS:GO og vil gerne have adgang til PVPro? Med en VPN kan du nemt få forbindelse til PVPro, så du kan deltage i de globale eSport konkurrencer. Det første du skal gøre, er derfor at finde en udbyder af VPN, så du kan oprette krypteret forbindelse via VPN-udbyderens server.

På nettet finder du et stort udvalg af VPN-udbydere, og det kan betale sig at sammenligne priser og kvalitet, inden du bestemmer dig. En af de ting, du især bør hæfte dig ved, er VPN-udbyderens servere. Dette gælder ikke mindst, når du vil have adgang til PVPro. Hvor mange servere råder VPN-udbyderen over, og hvor er serverne placeret?

Hvorfor du skal bruge en VPN?

Du har brug for en server uden for Danmark, men samtidig en server, der ikke er placeret alt for langt væk. Meningen med VPN er jo generelt, at du kan skjule din geografiske placering, og at krypteringen af din forbindelse samtidig giver dig bedre beskyttelse, når du er online. Med VPN får du privatliv online, samtidig beskytter du dig mod hackere og myndigheders overvågning.

Når du skal have adgang til PVPro, må du derfor først finde den rigtige VPN-udbyder. Når du har oprettet abonnement, og du logger på hos udbyderen, skal du vælge hvilken server, du vil benytte. Eftersom din internetforbindelse nu bliver dirigeret videre via VPN-udbyderens server, er du interesseret i at benytte en server, der ikke ligger alt for langt væk fra dit opholdssted. Distance sænker nemlig hastigheden.

Især til spil er hastighed vigtigt, og din ping kan blive væsentligt forhøjet ved at benytte en VPN-server, der ligger i et andet land, langt fra din position. En mulighed er, at du benytter din VPN til at logge på hos PVPro, men at du måske kan undgå at bruge VPN under selve spillet. Tjek det, og vælg i hvert fald en server tæt på dig, når du skal ind på PVPro.com.

PVPro – En platform for digital gambling

PVPro kan opfattes som en platform for digital gambling, og dette er i lande som for eksempel Danmark ikke tilladt uden, at platformen har en tilladelse fra Spillemyndigheden. Det er heller ikke tilladt i for eksempel Norge. Når du ønsker at deltage i spil via PVPro, må du derfor vælge en server i et land tæt ved dig, hvor det samtidig er OK at benytte PVPro som spilleplatform.

Når du har oprettet abonnement hos en VPN-udbyder, og du har programmet installeret, og du har valgt din server og er logget på nettet, er det blot at gå til PVPro.com. Som du måske ved, er det gratis at spille på PVPro, og selvom du på platformen kan optjene ‘digitale mønter’ til brug for spil, er der reelt ikke tale om gambling i normal forstand. Men du får adgang til et fællesskab for spil, hvor du kan deltage i turneringer, få placering på ranglister og så videre.